Industrijski pralni stroji

Oprema za pralnice perila

Prodaja oprema za pralnice perila italijanskega proizvajalca opreme GRANDIMPIANTI in opreme za končno obdelavo tekstila CAMPTEL. V ponudbi so industrijski pralni stroji, industrijski sušilni stroji ter industrijski likalniki  in oprema za končno obdelavo tekstila kot so likalne mize, likalne preše, lutke za likanje in manjši parni kotlički,....

Dejavnost podjetja!

Zraven prodaje vršimo kvaliteten servis opreme proizvajalcev GANDIMPIANTI, PRIMUS, PRIMAT, KREBE, CAMPTEL, PONY in drugih proizvajalcev na području Slovenije in Hrvaške.

Pri nas se lahko dobijo originalni ali isto kvalitetni rezervni deli za stroje zgoraj navedenih proizvajalcev. Dele lahko s pošto pošljemo na katero koli področje nekdanje Jugoslavije.

Slide #3 image

Servis opreme

Servis in prodaja rezervnih delov je dodatna ponudba podjetja. Servis se vrši  na području Slovenije in Hrvaške, prodaja rezervnih delov pa na području nekdanje Jugoslavije. Opravljamo servis na opremi proizvajalcev GRANDIMPIANTI, PRIMUS, PRIMAT, KREBE, CAMPTEL, SILC, PONY,........ Za vse te proizvajalce vam ponujamo originalne rezervne dele ali enako kvalitetne nadomestne dele. Deli se pošiljajo po najcenejši možni varijanti pošte .....

NaslednjiPrejšnji

Dejavnost podjetja Pralteh

Podjetje se ukvarja kompletno stroritvijo opremljanja in servisiranja opreme za pralnice perila na področju Slovenije in Hrvaške. Večletne izkušnje na področju servisiranja opreme različnih proizvajalcev so nas pripeljale tudi do prodaje opreme katera je potrebna za normalno delovanje sodobne pralnice perila v manjših in večjih objektih.

Lastna servisna služba zagotavlja kvaliteten in cenovno ugoden servis ter dobavo kvalitetnih rezervnih delov za opremo, ki je nameščena v vaši pralnici.

Podjetje je zastopnik za opremo proizvajalca opreme za pralnico Grandimpianti in opreme za končno obdelavo tekstila Camptel.

Ostale dejavnosti s katerimi se ukvarjamo:

  • Prodaja rezervnih delov za opremo za pralnice perila
  • Prodaja rezervnih delov in potrošnih stvari za kemične čistilnice
  • Svetovanje pri nakupu nove opreme
  • ......

industrijska perilica rublja

industrijski pralni stroji