Industrijski pralni stroji

Oprema za pralnice perila

Prodaja oprema za pralnice perila italijanskega proizvajalca opreme GRANDIMPIANTI in opreme za končno obdelavo tekstila CAMPTEL. V ponudbi so industrijski pralni stroji, industrijski sušilni stroji ter industrijski likalniki  in oprema za končno obdelavo tekstila kot so likalne mize, likalne preše, lutke za likanje in manjši parni kotlički,....

Dejavnost podjetja!

Zraven prodaje vršimo kvaliteten servis opreme proizvajalcev GANDIMPIANTI, PRIMUS, PRIMAT, KREBE, CAMPTEL, PONY in drugih proizvajalcev na području Slovenije in Hrvaške.

Pri nas se lahko dobijo originalni ali isto kvalitetni rezervni deli za stroje zgoraj navedenih proizvajalcev. Dele lahko s pošto pošljemo na katero koli področje nekdanje Jugoslavije.

Slide #3 image

Servis opreme

Servis in prodaja rezervnih delov je dodatna ponudba podjetja. Servis se vrši  na području Slovenije in Hrvaške, prodaja rezervnih delov pa na području nekdanje Jugoslavije. Opravljamo servis na opremi proizvajalcev GRANDIMPIANTI, PRIMUS, PRIMAT, KREBE, CAMPTEL, SILC, PONY,........ Za vse te proizvajalce vam ponujamo originalne rezervne dele ali enako kvalitetne nadomestne dele. Deli se pošiljajo po najcenejši možni varijanti pošte .....

NaslednjiPrejšnji

Industrijski likalni stroji

V prodajnem programu profesionalnih likalnih strojev je možno izbirati med naslednjimi kategorijami likalnih strojev :

Likalniki proizvajalca GRANDIMPIANTI so v izvedenki polprofesionalne oprem,e in profesionalne opreme. Polprofesionalni likalniki so namenjeni za uporabo tam kjer je potreba po likanju manjših količin perila. Profesionalni glede na velikost in tip pa se uporabljajo v večjih objektih kjer imamo za likat večjo količino perila !

vajčni likalniki                  industrijski likalnik                   

Polprofesionalni likalnik tipa S                 Profesionalni likalnik tipa S25

koritni likalnik     likalni valj       industrijski likalni stroj

Profesionalni likalnik tipa S30              Profesionalni likalnik tipa S40         Profesionalni likalnik tipa C

Generalni katalog valjčnih likalnikov v slovenskem jeziku najdete tukaj !

Fotogalerija likalnikov !

grandimpianti