Industrijski pralni stroji

Oprema za pralnice perila

Prodaja oprema za pralnice perila italijanskega proizvajalca opreme GRANDIMPIANTI in opreme za končno obdelavo tekstila CAMPTEL. V ponudbi so industrijski pralni stroji, industrijski sušilni stroji ter industrijski likalniki  in oprema za končno obdelavo tekstila kot so likalne mize, likalne preše, lutke za likanje in manjši parni kotlički,....

Dejavnost podjetja!

Zraven prodaje vršimo kvaliteten servis opreme proizvajalcev GANDIMPIANTI, PRIMUS, PRIMAT, KREBE, CAMPTEL, PONY in drugih proizvajalcev na području Slovenije in Hrvaške.

Pri nas se lahko dobijo originalni ali isto kvalitetni rezervni deli za stroje zgoraj navedenih proizvajalcev. Dele lahko s pošto pošljemo na katero koli področje nekdanje Jugoslavije.

Slide #3 image

Servis opreme

Servis in prodaja rezervnih delov je dodatna ponudba podjetja. Servis se vrši  na području Slovenije in Hrvaške, prodaja rezervnih delov pa na području nekdanje Jugoslavije. Opravljamo servis na opremi proizvajalcev GRANDIMPIANTI, PRIMUS, PRIMAT, KREBE, CAMPTEL, SILC, PONY,........ Za vse te proizvajalce vam ponujamo originalne rezervne dele ali enako kvalitetne nadomestne dele. Deli se pošiljajo po najcenejši možni varijanti pošte .....

NaslednjiPrejšnji

Polprofesionalni pralni stroji

Polprofesionalni pralni stroji se uporabljajo za pranje v manjših gostinjskih obratih, apartmajih, vrtcih ter povsod kjer je potreba po pranju nekje 30-40 kg perila. Stroji so v izvedenkah kapacitete 6 ali 10 kg na polnjenje.

Stroji imajo elektro gretje in odvod vode preko črpalke ali izpustnega ventila.

Stroji so prostostoječi in jih ni potrebno sidrati . Pri teh strojih je možna postavitev sušilnega stroja na pralni stroj in s tem lahko stroje postavimo v manjši prostor.

Vsi polprofesionalni stroji imajo dva priključka za vodo in občutno krajše programe pranja kot klasični gospodinjski stroji !

polprofesionalni pralni stroj   industrijski pralni stroj      

Polprofesionalni stroji kapacitete 6 in 10 kg na polnjenje !

polprofesionalni pralni stroj in sušilnik 

Stolp sistem pralnega stroja in nadgradnega sušilnika ! 

Prospekta strojev z kapaciteto 6kg na polnjenje in pralnega stroja z kapaciteto 10 kg na polnjenje !        

 

                                                      

pralni stroji