Industrijski pralni stroji

Oprema za pralnice perila

Prodaja oprema za pralnice perila italijanskega proizvajalca opreme GRANDIMPIANTI in opreme za končno obdelavo tekstila CAMPTEL. V ponudbi so industrijski pralni stroji, industrijski sušilni stroji ter industrijski likalniki  in oprema za končno obdelavo tekstila kot so likalne mize, likalne preše, lutke za likanje in manjši parni kotlički,....

Dejavnost podjetja!

Zraven prodaje vršimo kvaliteten servis opreme proizvajalcev GANDIMPIANTI, PRIMUS, PRIMAT, KREBE, CAMPTEL, PONY in drugih proizvajalcev na području Slovenije in Hrvaške.

Pri nas se lahko dobijo originalni ali isto kvalitetni rezervni deli za stroje zgoraj navedenih proizvajalcev. Dele lahko s pošto pošljemo na katero koli področje nekdanje Jugoslavije.

Slide #3 image

Servis opreme

Servis in prodaja rezervnih delov je dodatna ponudba podjetja. Servis se vrši  na području Slovenije in Hrvaške, prodaja rezervnih delov pa na području nekdanje Jugoslavije. Opravljamo servis na opremi proizvajalcev GRANDIMPIANTI, PRIMUS, PRIMAT, KREBE, CAMPTEL, SILC, PONY,........ Za vse te proizvajalce vam ponujamo originalne rezervne dele ali enako kvalitetne nadomestne dele. Deli se pošiljajo po najcenejši možni varijanti pošte .....

NaslednjiPrejšnji

Industrijski pralni stroji zadnje generacije Wavy

Proizvajalec opreme je pričel z serijsko proizvodnjo industrijskih pralnih strojev zadnje generacije. V stroje je vgrajena najnovejša tehnologija kot so tablični računalnik (programator stroja), 3D senzor za nadzor nihanja pri centrifugi, priklop stroja na wifi omrežje kar nam omogoča direktno povezavo na proizvajalca in prodajalca opreme in s tem možnost reševanja problemov v najkrajšem možnem času.

Profesionalni pralni stroji z visoko centrifugo se uporabljajo v komercialnih pralnicah, hotelih, bolnicah in povsod kjer potrebujemo kvaliteten industrijski stroj z visoko kapaciteto pranja. Namenjeni so za dvoizmensko delo. Programator stroja je prosto nastavljiv in omogoča praktično neomejeno število pralnih programov, ki jih lahko prosto oblikujemo in spreminjamo vse parametre pranja.

Vsi stroji imajo vgrajeno kontrolo za do 13 črpalk in lahko na njih priklopimo tekoča pralna sredstva. Vgrajena je tudi 4 delna posoda za klasične pralne detergente. 

Stroji imajo visoko centrifugo in vgrajene amortizerje ter nam s tem omogočajo manjšo vsebnost vlage v perilu po končanem pranju.

Gretje strojev je lahko električno, parno ali kombinacija obojega. Kapacitete strojev je možna od 8-28 kg na polnjenje. Izpust vode preko izpustnega ventila direktno v kanalizacijo.

Vgrajen patentiran dinamični tehtalni sistem , ki nam samodejno kontrolira količino perila v bobnu zagotavlja nizko porabo vode , energentov in detergentov saj stroj samodejno prilagodi količino vode in detergenta potrebnega za pranje perila v bobnu ter zmanjšuje čas potreben za pranje .

 

industrijski pralni stroj

 

 

Programator Wavy deluje po sistemu mobilnih telefonov in je prosto programljiv z praktično neomejenim številom programov pranja . Je zelo  enostaven za uporabo in prijazen do upravljalca pralnih strojev. Deluje v 20 različnih jezikih vključno z slovenskim jezikom. Programator je lahko povezan preko wifi omrežja na Cloud sistem proiyvajalca preko katerega je možno spremljati vso statistiko delovanja in urejati programe brez neposrednega dostopa do stroja ! 

industrijski pralni stroji              

 

Katalog pralnega stroja v angleškem jeziku najdete tukaj !

Video predstavitev stroja v angleškem jeziku pa tukaj !

 

oprema za pralnice perila