Industrijski pralni stroji

Oprema za pralnice perila

Prodaja oprema za pralnice perila italijanskega proizvajalca opreme GRANDIMPIANTI in opreme za končno obdelavo tekstila CAMPTEL. V ponudbi so industrijski pralni stroji, industrijski sušilni stroji ter industrijski likalniki  in oprema za končno obdelavo tekstila kot so likalne mize, likalne preše, lutke za likanje in manjši parni kotlički,....

Dejavnost podjetja!

Zraven prodaje vršimo kvaliteten servis opreme proizvajalcev GANDIMPIANTI, PRIMUS, PRIMAT, KREBE, CAMPTEL, PONY in drugih proizvajalcev na području Slovenije in Hrvaške.

Pri nas se lahko dobijo originalni ali isto kvalitetni rezervni deli za stroje zgoraj navedenih proizvajalcev. Dele lahko s pošto pošljemo na katero koli področje nekdanje Jugoslavije.

Slide #3 image

Servis opreme

Servis in prodaja rezervnih delov je dodatna ponudba podjetja. Servis se vrši  na području Slovenije in Hrvaške, prodaja rezervnih delov pa na području nekdanje Jugoslavije. Opravljamo servis na opremi proizvajalcev GRANDIMPIANTI, PRIMUS, PRIMAT, KREBE, CAMPTEL, SILC, PONY,........ Za vse te proizvajalce vam ponujamo originalne rezervne dele ali enako kvalitetne nadomestne dele. Deli se pošiljajo po najcenejši možni varijanti pošte .....

NaslednjiPrejšnji

Industrijski pralni stroji višje kapacitete

V prodajnem programu so tudi pralni stroji višje kapacitete namenjeni za delo v večjih komercialnih pralnicah, bolnicah, hotelih in povsod kjer je potreba po pranju velikih količin perila v dveh izmenah.

Pralni stroji so kapacitete 33-55 kg na polnjenje z visoko centrifugo. Stroji so prostostoječi y vgrajenim programatorjem, ki omogoča popoln nadzor nad pralnim programom. Pralni stroji imajo možnost elektro ali prarnega gretja na željo kupca pa je lahko stroj tudi kombinirane izvedbe.

Prodajajo se pa tudi stroji kapacitete 80-120 kg na polnjenje. Stroji so prav tako prostostoječi y visoko centrifugo in parnim gretjem.                    

Pralni stroj kapacitete 33-55 kg na polnjenje         Pralni stroji kapacitete 80-120 kg na polnjenje

   pralni stroj z visoko centrifugo                                             profesionalni pralni stroj

Prospekta pralni strojev kapacitete 33-55 kg in 80-120 kg !                                               

profesionalni likalnik