Industrijski pralni stroji

Oprema za pralnice perila

Prodaja oprema za pralnice perila italijanskega proizvajalca opreme GRANDIMPIANTI in opreme za končno obdelavo tekstila CAMPTEL. V ponudbi so industrijski pralni stroji, industrijski sušilni stroji ter industrijski likalniki  in oprema za končno obdelavo tekstila kot so likalne mize, likalne preše, lutke za likanje in manjši parni kotlički,....

Dejavnost podjetja!

Zraven prodaje vršimo kvaliteten servis opreme proizvajalcev GANDIMPIANTI, PRIMUS, PRIMAT, KREBE, CAMPTEL, PONY in drugih proizvajalcev na području Slovenije in Hrvaške.

Pri nas se lahko dobijo originalni ali isto kvalitetni rezervni deli za stroje zgoraj navedenih proizvajalcev. Dele lahko s pošto pošljemo na katero koli področje nekdanje Jugoslavije.

Slide #3 image

Servis opreme

Servis in prodaja rezervnih delov je dodatna ponudba podjetja. Servis se vrši  na području Slovenije in Hrvaške, prodaja rezervnih delov pa na području nekdanje Jugoslavije. Opravljamo servis na opremi proizvajalcev GRANDIMPIANTI, PRIMUS, PRIMAT, KREBE, CAMPTEL, SILC, PONY,........ Za vse te proizvajalce vam ponujamo originalne rezervne dele ali enako kvalitetne nadomestne dele. Deli se pošiljajo po najcenejši možni varijanti pošte .....

NaslednjiPrejšnji

Prodaja rezervnih delov

Podjetje se ukvarja tudi z prodajo rezervnih delov za različne proizvajalce opreme. Na vašo željo vam nabavimo in dobavimo rezervne dele za opremo proizvajalcev, ki jih zastopamo. Na voljo so vam različni rezervni deli za industrijske pralne stroje, sušilnike ter likalnike. Dobava rezervnih delov za stroje za kemično čiščenje se vrši prvenstveno za proizvajalce FIRBIMATIC, REALSTAR, SOVRANA na željo kupca pa lahko dobavimo tudi rezervne dele za ostale proizvajalce opreme za kemično čiščenje. Možna pa je dobava rezervnih delov tudi za ostale proizvajalce opreme za pralnice perila in kemične čistilnice. Prodajamo originalne rezervne dele proizvajalcev ali na željo tudi enako kakovostne nadomestne rezervne dele.Večja količina delov je na skladišče v kolikor pa katerega dela ni ga je možno v najkrajšem možnem času dobaviti.

V nujnih primerih je lahko rezervni del, ki ga potrebujete v našem skladišču v roku 24 ur (preko hitrih pošt DHL,FEDEX,UPS,.... ) potrebno je le poravnati strošek hitre pošte.

Prav tako vam je na voljo dodatna oprema, ki jo potrebujete v pralnicah perila in kemičnih čistilnicah ( vozički za perilo, regali za perilo, trakovi za označevanje perila, voski za likalnike, vodilni trakovi, ....... ) .

Rezervni deli so na voljo za naslednje proizvajalce :

  • oprema za pralnice GRANDIMPIANTI , PRIMUS, PRIMAT, KREBE, ......

  • stroji za kemično čiščenje FIRBIMATIC, REALSTAR, SOVRANA, ........

  • oprema za končno obdelavo tekstila CAMPTEL, SILC, PONY, ....

rezervni deli  rezervni deli za industrijske stroje  industrijski pralni stroji  servis opreme za pralnice perila

     Vodni ventili         Elektronski programatorji         Frekvenčni regulatorji                  Grelci

servis pralnih strojev