Industrijski pralni stroji

Oprema za pralnice perila

Prodaja oprema za pralnice perila italijanskega proizvajalca opreme GRANDIMPIANTI in opreme za končno obdelavo tekstila CAMPTEL. V ponudbi so industrijski pralni stroji, industrijski sušilni stroji ter industrijski likalniki  in oprema za končno obdelavo tekstila kot so likalne mize, likalne preše, lutke za likanje in manjši parni kotlički,....

Dejavnost podjetja!

Zraven prodaje vršimo kvaliteten servis opreme proizvajalcev GANDIMPIANTI, PRIMUS, PRIMAT, KREBE, CAMPTEL, PONY in drugih proizvajalcev na području Slovenije in Hrvaške.

Pri nas se lahko dobijo originalni ali isto kvalitetni rezervni deli za stroje zgoraj navedenih proizvajalcev. Dele lahko s pošto pošljemo na katero koli področje nekdanje Jugoslavije.

Slide #3 image

Servis opreme

Servis in prodaja rezervnih delov je dodatna ponudba podjetja. Servis se vrši  na području Slovenije in Hrvaške, prodaja rezervnih delov pa na području nekdanje Jugoslavije. Opravljamo servis na opremi proizvajalcev GRANDIMPIANTI, PRIMUS, PRIMAT, KREBE, CAMPTEL, SILC, PONY,........ Za vse te proizvajalce vam ponujamo originalne rezervne dele ali enako kvalitetne nadomestne dele. Deli se pošiljajo po najcenejši možni varijanti pošte .....

NaslednjiPrejšnji

Servis opreme za pralnice perila

Na osnovi dolgoletnih izkušenj na servisiranju opreme za pralnice perila vam nudimo kvaliteten in cenovno ugoden servis za opremo za pralnice perila  .V osnovi servisiramo v garancijski in izven garancijski dobi opremo za pralnice  italijanskega proizvajalca GRANDIMPIANTI  za katerega smo zastopnik na področju Slovenije in Hrvaške. Prav tako v garancijski in iyvengarancijski dobi servisiramo opremo za končno obdelavo tekstila CAMPTEL. V izven garancijski dobi pa servisiramo tudi industrijske pralne , likalne in sušilne stroje ostalih proizvajalcev kot so PRIMUS, PRIMAT, KREBE , ki se nahajajo v vaši pralnici. Pri servisu se uporabljajo originalni rezervni deli proizvajalcev opreme ali pa enako kakovostni nadomestni rezervni deli.  Odzivni čas servisa je 24 ur ne glede na vrsto napake na področju Slovenije. Ponujamo vam tudi možnost sklenitve pogodbe o vzdrževanju opreme v vaši pralnici, ki vas ne zavezuje k plačilu pavšalnih mesečnih zneskov! S sklenitvijo pogodbe si zagotovite popuste na servisne storitve in vgrajene rezervne dele!

Servis se vrši na področju Slovenije in Hrvaške !

Ostale dodatne dejavnosti podjetja s katerimi se ukvarjamo:

  • Prodaja rezervnih delov za opremo za pralnice perila različnih proizvajalcev
  • Prodaja rezervnih delov in potrošnih stvari za kemične čistilnice
  • Svetovanje pri nakupu nove opreme
  • ......

industrijska perilica rublja

servis sušilnih strojev