Industrijski pralni stroji

Oprema za pralnice perila

Prodaja oprema za pralnice perila italijanskega proizvajalca opreme GRANDIMPIANTI in opreme za končno obdelavo tekstila CAMPTEL. V ponudbi so industrijski pralni stroji, industrijski sušilni stroji ter industrijski likalniki  in oprema za končno obdelavo tekstila kot so likalne mize, likalne preše, lutke za likanje in manjši parni kotlički,....

Dejavnost podjetja!

Zraven prodaje vršimo kvaliteten servis opreme proizvajalcev GANDIMPIANTI, PRIMUS, PRIMAT, KREBE, CAMPTEL, PONY in drugih proizvajalcev na području Slovenije in Hrvaške.

Pri nas se lahko dobijo originalni ali isto kvalitetni rezervni deli za stroje zgoraj navedenih proizvajalcev. Dele lahko s pošto pošljemo na katero koli področje nekdanje Jugoslavije.

Slide #3 image

Servis opreme

Servis in prodaja rezervnih delov je dodatna ponudba podjetja. Servis se vrši  na području Slovenije in Hrvaške, prodaja rezervnih delov pa na području nekdanje Jugoslavije. Opravljamo servis na opremi proizvajalcev GRANDIMPIANTI, PRIMUS, PRIMAT, KREBE, CAMPTEL, SILC, PONY,........ Za vse te proizvajalce vam ponujamo originalne rezervne dele ali enako kvalitetne nadomestne dele. Deli se pošiljajo po najcenejši možni varijanti pošte .....

NaslednjiPrejšnji

Industrijski pralni stroji z nizko centrifugo

Industrijski pralni stroji z nizko centrifugo se uporabljajo tam , kjer je potreba po cenejšem in bolj robustnem pralnem stroju. Uporablja se lahko v samopostrežnih pralnicah, kjer zagotavlja enostavno uporabo in vzdrževanje .

Za stroje te izvedbe potrebujemo narejeni temelj na katerega se pralni stroj fiksira z sidrnimi vijaki saj stroj nima vgrajenih amortizerjev.

Stroji imajo vgrajen enostaven programator preko katerega izbiramo programe pranja. Gretje teh tipov strojev je možno na elektriko ali paro . Možna je tudi kombinacija obojega. 

Vgrajen patentiran dinamični tehtalni sistem , ki nam samodejno kontrolira količino perila v bobnu zagotavlja nizko porabo vode , energentov in detergentov saj stroj samodejno prilagodi količino vode in detergenta potrebnega za pranje perila v bobnu ter zmanjšuje čas potreben za pranje .

 

Kapaciteta strojev je možna od 8 - 28 kg na polnjenje !

pralni stroj   industrijski pralni stroj     industrijski pralni stroj          

Programator stroja       Notranjost stroja     Izgled stroja z nizko centrifugo

Prospekt stroja z nizko centrifugo najdete tukaj !

                                                      

grandimpianti