Dobavitelji

Grandimpianti

Profesionalne rešitve za nego tekstila že od leta 1972.

Proizvajalec je na tržišču strojev za obdelavo tekstila že od leta 1972 in ponuja kompletno rešitve za pralnice perila. V prodajnem program imajo kompleten asortiman pralnih strojev, sušilnikov in valjčnih likalnikov. Že več kot 40 let se ukvarjajo z raziskovanjem najugodnejših rešitev na področju pranja, sušenja in likanja perila, kar je pripeljalo do pridobitve več pomembnih patentov, kot je na primer patent DWS. Ta v pralnem stroju omogoča dinamično tehtanje perila, kar pripomore k zmanjšanju porabe energije, detergentov in časa potrebnega za pranje perila.

Oprema proizvajalca ima certifikate ISO14001 in ISO 9001!

Podjetje je danes sestavni del ALI GROUP korporacije, ki je na trgu prisotna s 77 različnimi podjetji po celotnem svetu.

Battistella

Battistella B.G., s sedežem v mestu Rossano Veneto, je specializirano za proizvodnjo likalnih miz, lutk za obdelavo tekstila, manjših parnih generatorjev in raznih dodatkov potrebnih za likanje perila. Vsi proizvedeni izdelki so visoko kvalitetni, funkcionalni ter zagotavljajo malo potrošnjo energije pri svojem delovanju.

Podjetje proizvaja široko paleto polprofesionalnih in profesionalnih produktov za končno obdelavo tekstila.

Osebje podjetja in njihovi pooblaščeni zastopniki imajo več kot 40 let izkušenj pri prodaji produktov in najdejo rešitev za vsakega kupca.

Gmp

GMP je eden izmed vodilnih evropskih specialistov in proizvajalcev valjčnih in tračnih likalnikov, ki se uporabljajo v malih in srednjih pralnicah perila.
Podjetje je ustanovljeno leta 1946, specializirano za proizvodnji likalnikov pa je postalo v 80 letih.

GMP ponuja širok asortima likalnikov za različne namene v:

  • hotelih;
  • restavracijah;
  • zdravstvenih domovih;
  • samopostrežnih pralnicah.

Prisoten je s svojimi predstavniki v več kot 80 državah na svetu.
GMP konstantno spremlja najnovejše trende v industriji likalnikov in ponuja napredne rešitve za likanje perila in varčevanje pri stroških nastalih z likanjem.

Podjetje je lastnik 5 mednarodnih patentov na področju proizvodnje likalnikov.