voda-ozadje-index

Valjčni likalniki

Industrijski likalni stroji tipa S25-30

V prodajnem programu profesionalnih valjčnih likalnikov je možno izbirati med naslednjimi kategorijami likalnih strojev:

prodaja-rezervnih-delov__okvir

Profesionalni likalnik tipa S 25 in S30 koritni

prodaja-rezervnih-delov__okvir

Profesionalni likalniki tipa S40

prodaja-rezervnih-delov__okvir

Tračni likalniki GMP

Likalniki proizvajalca GRANDIMPIANTI so v izvedenki profesionalne opreme.
Profesionalni glede na velikost in tip pa se uporabljajo v večjih objektih kjer imamo za likat večjo količino perila !

Profesionalni likalnik tipa S 25

se uporabljajo pri likanju malenkost večjih količin perila. Namenjeni so za likanje ravnega perila v manjših komercialnih pralnicah, gostinskih obratih, vrtcih, in drugih večjih obratih.

Likalniki so delovnih širin 100, 120, 140 cm z električnim gretjem korita. Glede na izvedbo likalnika se lahko opcijsko na likalnik doda regulacijo hitrosti, odvod vlažnega zraka iz valja likalnika ter vzmetno oblogo in NOMEX prevleko.

Likalniki so v standardni izvedbi narejeni za napetost 380V, opcijsko pa je možna tudi napetost 220V.

Industrijski likalni stroji tipa S25-30 pralteh__prikazna-slika

Profesionalni likalnik tipa S 25

se uporabljajo pri likanju malenkost večjih količin perila. Namenjeni so za likanje ravnega perila v manjših komercialnih pralnicah, gostinskih obratih, vrtcih, in drugih večjih obratih.

Likalniki so delovnih širin 100, 120, 140 cm z električnim gretjem korita. Glede na izvedbo likalnika se lahko opcijsko na likalnik doda regulacijo hitrosti, odvod vlažnega zraka iz valja likalnika ter vzmetno oblogo in NOMEX prevleko.

Likalniki so v standardni izvedbi narejeni za napetost 380V, opcijsko pa je možna tudi napetost 220V.

Profesionalni likalniki tipa S30

so v osnovi samo nadgradnja kapacitete manjših likalnikov S25. Možno jih je kupiti v izvedbi delovne širine 160 in 200 cm. Gretje likalnika je lahko elektro ali parno. V standardni izvedbi je likalnik narejen za napajalno napetost 380V, opcijsko pa je lahko tudi za 220V. Na željo kupca je likalnik lahko opremljen z regulacijo hitrosti, odvodom vlažnega zraka iz valja likalnika ter lamelno oblogo z NOMEX filcem.

Aluminijasto korito likalnika z vgrajenimi grelci v korito zagotavlja hitro gretje in minimalne izgube energije pri likanju.

Programator likalnika nam omogoča nastavitev temperature likanja in hitrosti likanja, prav tako pa nam omogoča vklop in izklop likalnika.

Industrijski likalni stroji tipa S25-30 pralteh__prikazna-slika

Profesionalni likalniki tipa S30

so v osnovi samo nadgradnja kapacitete manjših likalnikov S25. Možno jih je kupiti v izvedbi delovne širine 160 in 200 cm. Gretje likalnika je lahko elektro ali parno. V standardni izvedbi je likalnik narejen za napajalno napetost 380V, opcijsko pa je lahko tudi za 220V. Na željo kupca je likalnik lahko opremljen z regulacijo hitrosti, odvodom vlažnega zraka iz valja likalnika ter lamelno oblogo z NOMEX filcem.

Aluminijasto korito likalnika z vgrajenimi grelci v korito zagotavlja hitro gretje in minimalne izgube energije pri likanju.

Programator likalnika nam omogoča nastavitev temperature likanja in hitrosti likanja, prav tako pa nam omogoča vklop in izklop likalnika.

Profesionalni likalniki tipa S40

Profesionalni likalnik tipa S40 se uporabljajo, če potrebujemo večjo kapaciteto likanja in s tem povezano tudi visoko kvaliteto zlikanega perila. Namenjeni so večjim komercialnim pralnicam perila, hotelom in drugim večjim gostinskim objektom.

Likalnika sta izdelana v delovnih širinah 250 in 320 cm ter premerom valja 40 cm. Korito likalnika ima pnevmatski pomik in nastavljivo silo pritiska korita ob likalni valj. Likalni valj je obdan z vzmetno oblogo in NOMEX filcem, ki zagotavlja veliko kapaciteto in kvaliteto likanja. Programator likalnika omogoča shranjevanje programov likanja, zato ni potrebno vedno spreminjat parametrov likanja.

Gretje likalnika je lahko elektro ali parno 

Profesionalni likalniki tipa S40

Profesionalni likalniki tipa S40

Profesionalni likalnik tipa S40 se uporabljajo, če potrebujemo večjo kapaciteto likanja in s tem povezano tudi visoko kvaliteto zlikanega perilaNamenjeni so večjim komercialnim pralnicam perila, hotelom in drugim večjim gostinskim objektom.

Likalnika sta izdelana v delovnih širinah 250 in 320 cm ter premerom valja 40 cm. Korito likalnika ima pnevmatski pomik in nastavljivo silo pritiska korita ob likalni valj. Likalni valj je obdan z vzmetno oblogo in NOMEX filcem, ki zagotavlja veliko kapaciteto in kvaliteto likanja. Programator likalnika omogoča shranjevanje programov likanja, zato ni potrebno vedno spreminjat parametrov likanja.

Gretje likalnika je lahko elektro ali parno.