voda-ozadje-index

Industrijski sušilni stroji

INDUSTRIJSKI SUŠILNI STROJI

V prodajnem programu profesionalnih sušilnih strojev je možno izbirati med naslednjimi kategorijami sušilnih strojev :

prodaja-rezervnih-delov__okvir

Profesionalni sušilni stroji kapacitete 10-15-41 kg na polnjenje tipa EB

prodaja-rezervnih-delov__okvir

Profesionalni sušilni stroji kapacitete 11-33 kg na polnjenje tipa GD in GDZ

Industrijski sušilni stroji tipa EB

Profesionalni sušilni stroji tipa EB so možni v kapacitetah 10, 15 in 41 kg na polnjenje. Stroji so opremljeni z pogonom bobna preko reduktorja in regulacijo obratov z frekvenčnim regulatorjem. S tem se zmanjšajo vzdrževalni stroški menjave jermenov in poškodb jermenic na stroju, Boben sušilnika je narejen iz INOX-a , prav tako je iz enakega materiala narejen filter in odvodni kanal za zrak. V sušilnik je vgrajen visoko zmogljiv programator G400 Dry® v slovenskem jeziku kateri nam omogoča popolno kontrolo nad sušenjem. Operater lahko med delovanjem spreminja parametre sušenja kot so temperatura, obrati bobna, čas sušenja,……. . V programator je možno shraniti do 30 programov sušenja.

Medij gretja na sušilniku je lahko elektrika, para ali plin . Napajalna napetost je 380V pri sušilnikih na plin ali paro pa je možna tudi napajalna napetost 220V!

Bobni sušilnika so prilagojeni tehnologiji mokrega čiščenja (Gentlewash) !

Profesionalni sušilni stroj kapacitete 10-15-41kg EB pralteh__prikazna-slika

Polprofesionalni pralni stroji

Polprofesionalni pralni stroji se uporabljajo za pranje v manjših gostinskih obratih, apartmajih, vrtcih ter povsod, kjer je potreba po pranju od 30-40 kg perila. Stroji so v izvedenkah kapacitete 6 ali 10 kg na polnjenje.

Stroji imajo elektro gretje in odvod vode preko črpalke ali izpustnega ventila.
Stroji so prostostoječi, zato jih ni potrebno sidrati. Na pralni stroj je možna postavitev sušilnega stroja zato lahko stroje postavimo v manjši prostor. Napajalna napetost je lahko 220 ali 380V.

Vsi polprofesionalni stroji imajo dva priključka za vodo in občutno krajše programe pranja kot klasični gospodinjski stroji!

Industrijski sušilni stroji tipa GDZ ali GD

Profesionalni sušilni stroji tipa GDZ ali GD so možni v kapacitetah 11-33 kg na polnjenje. Stroji so opremljeni z pogonom bobna preko reduktorja in regulacijo obratov z frekvenčnim regulatorjem ali pa z pogonom preko jermenov. Boben sušilnika je narejen iz aluksiranega aluminija iz INOX-a pa je narejen filter in odvodni kanal za zrak. V sušilnik je vgrajen visoko zmogljiv programator ( v GDZ modelih GWiz® programator v GD modelih pa Wavy programator ) kateri nam omogoča popolno kontrolo nad sušenjem. Operater lahko med delovanjem spreminja parametre sušenja kot so temperatura, obrati bobna, čas sušenja,……. . V programator je možno shraniti do 10 programov sušenja( G-Wiz ) v programatorje Wavy pa neomejeno število!

Medij gretja na sušilniku je lahko elektrika, para ali plin . Napajalna napetost je 380V pri sušilnikih na plin ali paro pa je možna tudi napajalna napetost 220V!

Bobni sušilnika so prilagojeni tehnologiji mokrega čiščenja (Gentlewash) !

Profesionalni sušilni stroj kapacitete 11-33 kg GDZ  in GD pralteh__prikazna-slika

Polprofesionalni sušilni stroji

V prodajnem programu je vrsta polprofesionalnih sušilnih strojev kapacitete 6-10 kg na polnjenje. Te vrste sušilnikov se uporablja v manjših gostinskih obratih, apartmajih in povsod, kjer je potreba po sušenju manjših količin perila.

Sušilni stroji kapacitete 6 kg tipa GD6 so na elektro gretje, sušilniki kapacitete 10 kg tipa GDR pa so lahko na elektro ali plinsko gretje. Oba tipa sušilnika sta lahko priključena na napajalno napetost 220 ali 380V.

Sušilniki za svoje delovanje potrebujejo odvod vlažnega zraka iz prostora, kjer so nameščeni!