voda-ozadje-index

Tračni likalniki

Tračni likalniki tipa G line

V prodajnem programu profesionalnih likalnih strojev je tudi prodajni program profesionalnih likalnikov proizvajalca GMP Italy. Likalniki proizvajalca GMP so v izvedenki profesionalne opreme.
Uporabljajo se v večjih objektih kjer imamo za likat večjo količino perila.

oprema-za-pralnice__icon__tracni-likalniki

14-320 cm

prodaja-rezervnih-delov__okvir

G line

G line

Z tračnimi likalniki G linije lahko izbiramo med različnimi delovnimi širinami likalnika ter različnimi premeri valja. Robustna prašno barvana konstrukcija likalnika ter elektronski programator zagotavljata kvalitetno likanje in vse potrebne nastavitve gled na potrebe strank. Na likalnikih lahko likamo perilo tudi s 50 % vlažnostjo.

V standardni izvedbi je valj likalnika poliran, opcijsko pa je možno kromiranje valja, ki nam omogoča dolgotrajno obstojnost in preprečuje nalaganje vodnega kamna in rjavenje valja.

Regulacija hitrosti likanja je preko vgrajenega frekvenčnega regulatorja. Likalniki imajo vgrajena dva temperaturna senzorja, ki zagotavljata optimalno nastavitev temperature ter imajo v plinski verziji avtomatsko regulacijo in kontrolo prižiga in ugašanja plina.

Gretje likalnika je lahko električno, parno ali plinsko, odvisno od izvedbe.

Delovne širine likalnika so odvisne od izvedbe: 14-150-180-210-260-320 cm ter premera valja 25-35-50 cm!

pralteh__tracni-likalnik__prikazna-slika

G line

Z tračnimi likalniki G linije lahko izbiramo med različnimi delovnimi širinami likalnika ter različnimi premeri valja. Robustna prašno barvana konstrukcija likalnika ter elektronski programator zagotavljata kvalitetno likanje in vse potrebne nastavitve gled na potrebe strank. Na likalnikih lahko likamo perilo tudi s 50 % vlažnostjo.

V standardni izvedbi je valj likalnika poliran, opcijsko pa je možno kromiranje valja, ki nam omogoča dolgotrajno obstojnost in preprečuje nalaganje vodnega kamna in rjavenje valja.

Regulacija hitrosti likanja je preko vgrajenega frekvenčnega regulatorja. Likalniki imajo vgrajena dva temperaturna senzorja, ki zagotavljata optimalno nastavitev temperature ter imajo v plinski verziji avtomatsko regulacijo in kontrolo prižiga in ugašanja plina.

Gretje likalnika je lahko električno, parno ali plinsko, odvisno od izvedbe.

Delovne širine likalnika so odvisne od izvedbe: 14-150-180-210-260-320 cm ter premera valja 25-35-50 cm!