voda-ozadje-index

Prodaja rezervnih delov

Podjetje se ukvarja tudi z prodajo rezervnih delov za različne proizvajalce opreme. Na vašo željo vam nabavimo in dobavimo rezervne dele za opremo proizvajalcev, ki jih zastopamo. Na voljo so vam različni rezervni deli za industrijske pralne stroje, sušilnike ter likalnike. Dobava rezervnih delov za stroje za kemično čiščenje se vrši prvenstveno za proizvajalce FIRBIMATIC, REALSTAR, SOVRANA na željo kupca pa lahko dobavimo tudi rezervne dele za ostale proizvajalce opreme za kemično čiščenje.

Možna pa je dobava rezervnih delov tudi za ostale proizvajalce opreme za pralnice perila in kemične čistilnice. Prodajamo originalne rezervne dele proizvajalcev ali na željo tudi enako kakovostne nadomestne rezervne dele. Večja količina delov je na skladišče v kolikor pa katerega dela ni ga je možno v najkrajšem možnem času dobaviti.

V nujnih primerih je lahko rezervni del, ki ga potrebujete v našem skladišču v roku 24 ur (preko hitrih pošt DHL, FEDEX, UPS,…. ) potrebno je le poravnati strošek hitre pošte.

Prav tako vam je na voljo dodatna oprema, ki jo potrebujete v pralnicah perila in kemičnih čistilnicah ( vozički za perilo, regali za perilo, trakovi za označevanje perila, voski za likalnike, vodilni trakovi, ……. ) .

Rezervni deli so na voljo za naslednje proizvajalce:

  • oprema za pralnice GRANDIMPIANTI, PRIMUS, PRIMAT, KREBE, ……
  • stroji za kemično čiščenje FIRBIMATIC, REALSTAR, SOVRANA, ……..
  • oprema za končno obdelavo tekstila CAMPTEL, SILC, PONY, ….